MA-VR 07:30 t/m 16:30 uur

Over RoMa

Installatietechniek RoMa B.V. is uw partner in gespecialiseerd werk. Aan gespecialiseerd werk worden hoge eisen gesteld. Niet alleen denken wij graag met u mee over de beste manier om uw vraag te beantwoorden of uw probleem op te lossen, we nemen ook graag de uitvoering voor onze rekening. Met onze vakmensen en een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding zijn de woorden klantvriendelijkheid, kwaliteit, service en betrouwbaarheid een belofte aan u!

Installatietechniek RoMa B.V. is een modern, relatief klein, bedrijf. Ons hechte team van 14 medewerkers is breed inzetbaar. Voor het aanleggen van gas, water en licht staan wij graag voor u klaar. Maar ook als het gaat om het aanleggen van elektrisch, CV-, brand- en beveiligingsinstallaties, sanitair, dak- en zinkwerk, houtpallet kachels, zonnepanelen, zonneboilers, warmte pompen is ons gecertificeerde bedrijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en in staat de kwaliteit te leveren die zo hoog in ons vaandel staat.

Wij bieden tevens onderhoudscontracten voor cv-installaties, alarminstallaties en brandmeldinstallaties.

Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar!

Simpel en snel een goed onderhoudscontract regelen?

Toekomst

Installatietechniek RoMa besteedt veel aandacht aan milieuvriendelijke energie. Er worden zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen geplaatst. Een warmtepomp haalt tot 75% van de benodigde warmte voor een woning, gratis uit de bodem, de lucht of het grondwater. De overige 25% gaat op aan elektriciteit om de pomp te laten werken. Een zonneboiler bestaat uit een zonnecollector op het dak en een voorraadvat in huis. De zonnecollector bevat vloeistof die wordt opgewarmd door daglicht. Want ook als de zon niet schijnt, werkt de zonnecollector. Het zonnepaneel bevat zonnecellen die uit twee lagen silicium bestaan en die zonlicht omzetten naar elektriciteit. Installatiebedrijf Pladdet houdt zich druk bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied energiebesparing.

Certificering

Kwaliteit, klantvriendelijkheid, service en betrouwbaarheid zijn woorden die erg belangrijk voor ons zijn. Omdat ze laten zien waar wij in geloven. Vakmanschap past daar trouwens ook bij. Dat het geen verkooppraatjes zijn blijkt wel uit het feit dat Installatietechniek RoMa B.V. al in 1995 het certificaat Waarborg installateur verdient. In 2000 wordt dit omgezet naar KOMO-installateur en uitgebreid met de aantekening voor het legionella-beheersplan volgens de BRL6010.

VEB certificering

Per maart 2015 zijn wij VEB gecertificeerd, conform de VRKI (verbeterde risicoklasse indeling). Vaak is dit een eis van uw verzekering en daarom hebben wij ons hiervoor gecertificeerd, zodat wij dit voor u kunnen verzorgen.

Energielabel

Woningeigenaren en verkopers van nieuw opgeleverde woningen moeten vanaf 1 januari 2015 via een webapplicatie van de Rijksoverheid hun wettelijk energielabel aanvragen en registreren. Dit wettelijke energielabel is verplicht bij verkoop, nieuwe verhuur en oplevering van de woning.

De Erkende Deskundige Energielabel Woningbouw komt in beeld als de woningeigenaar het energielabel wil registreren. In principe controleert de erkende deskundige de aangeleverde bewijsstukken op afstand, via de web- applicatie. Indien de woningeigenaar hulp wil bij aanpassingen van de woningkenmerken of het verzamelen van bewijsstukken kan de rol van de deskundige groter zijn.

Sinds 2010 is Ronnie Niesink een EPA-adviseur (conform BRL9500-01) en staat geregistreerd bij KBINL. Dit betekent dat hij mag fungeren als Erkende Deskundige Energielabel Woningbouw.

Kunnen wij als installatiebedrijf iets voor u betekenen als EPA-adviseur, neem dan contact met ons op.

Historie

In 1983 begint Frits Pladdet vanuit huis als zelfstandig installateur. Al na een half jaar heeft hij het zo druk dat hij zijn eenmanszaak uitbreidt. De eerste monteur in loondienst wordt aangenomen en ruim een jaar later wordt Installatiebedrijf Pardijs overgenomen. Compleet met twee man personeel, bedrijfspand en winkel, is Installatiebedrijf F. Pladdet sinds die tijd een begrip in Almen. Pladdet voorziet de hele omgeving van aardgas, waardoor het bedrijf blijft groeien. Per 1 september 2008 heeft Ronnie Niesink het bedrijf geheel overgenomen. Maar de vertrouwde naam van Installatiebedrijf F. Pladdet B.V. blijft bestaan. Dat het installatiebedrijf tot de beste in zijn soort behoort, blijkt wel uit het feit dat bedrijf gecertificeerd is door BRL6000/BRL6010 legionella, VCA, Beveiliging en Brand. Per 1 januari 2018 is de bedrijfsnaam naar Installatietechniek RoMa B.V. gewijzigd. In januari 2021 werd Installatiebedrijf Altena in Ruurlo overgenomen. Deze vestiging heeft ook een (web)winkel in klein huishoudelijke artikelen en witgoed.