MA-VR 07:30 t/m 16:30 uur

Waterontharders voor kalkvrij water

Kies voor een waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water. Je badkamer glimt zonder te schrobben met chemicaliën. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. En je servies en glaswerk blijven ook mooi en streeploos.

De voordelen van onthard water op een rijtje:
- besparing op reinigingsproducten (o.a. waspoeder, vaatwastabletten, zeep en shampoo)
- sneller en minder schoonmaken, geen kalkaanslag op kranen en glazen douchewanden
- soepelere huid, geen jeuk na het douchen
- geen kalkaanslag in apparatuur, dure apparaten gaan langer mee
- minder chemicaliën in het milieu

Omega waterontharders van BWC

Wij werken met Omega waterontharders welke worden geproduceerd door Best Water Choice (BWC). Al 25 jaar lang staan hun Omega waterontharders garant voor kwaliteit. Deze waterontharders hebben geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de waterontharder doet de rest. Omega waterontharders staan voor zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Het watergebruik is niet in ieder huishouden hetzelfde. Op basis van het geschatte verbruik per jaar en de hardheid van het water, adviseren wij het model Omega die bij jouw situatie past.

Geïnteresseerd in deze dienst of wilt u een afspraak maken?

Klanttevredenheid en duurzaamheid

Net als bij ons staan tevreden klanten staan bij Best Water Choice (BWC) voorop. Zij doen er alles aan om hun klanten naar tevreden te helpen. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel. De Omega waterontharders gaan met gemak 20 jaar mee en hebben geen onderhoud nodig. Daarnaast zorgt kalkvrij water voor een langere levensduur van uw apparaten en werken ze zuiniger doordat er geen kalk ontstaat.

De enige Nederlandse waterontharder

De samenstelling van mineralen in het water zijn niet overal ter wereld en dat vraagt om een specifiek type waterontharder voor de Nederlandse markt. De Omega waterontharders zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse consument, waarbij ook is gekeken naar de compactheid en de spaarzaamheid van het product.

Veilig water staat voorop

Veilig (drink)water is van levensbelang en daarom staat de veiligheid van de Omega waterontharders voorop. Ze werken samen met de twee toonaangevende internationale organisaties die de kwaliteit van waterbehandelingssytemen keuren. En deze moeten voldoen aan zeer strenge eisen.